NOVAKOV BIVŠI TRENER SE BAŠ IZBLAMIRAO! Agasiju očajno ide sabiranje brojeva: "Ako me Štefi ostavi"...

Autor:

Sport

09.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre pokušao da ispadne duhovit, ali...

NOVAKOV BIVŠI TRENER SE BAŠ IZBLAMIRAO! Agasiju očajno ide sabiranje brojeva: "Ako me Štefi ostavi"...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a njegovi rezultati i uspesi u karijeri su to i potvrdili. Međutim, da bi se došlo do ovog nivoa, bilo je potrebno puno rada, odricanja i donelke saradnje sa različitim teniskim asovima.

Jedan od tih ljudi bio je i legendarni Amerikanac Andre Agasi, osvajač osam grend slem titula, koji je sa Novakom sarađivao od Rolan Garosa 2017. do aprila 2018. godine. Međutim, iako su mnogi očekivali da će njihova saradnja doneti barem jednu grend slem titulu, to se nije dogodilo. Ipak, Agasi nije krio divljenje prema Novakovim sposobnostima i njegovom nivou igre.

- Najveći standard u tenisu koji sam ikada video jeste onaj kada Novak igra svoj najbolji tenis. Taj nivo u singlu, koliko god vredeo moj teniski koeficijent inteligencije, je nepogrešivi standard kome će svi težiti - rekao je Agasi za indijski "Tajms".

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković


Agasi je takođe istakao da je Novak nezaustavljiv kada uđe u stanje teniskog transa, a u pokušaju da bude duhovit ispao je on smešan jer se ispostavilo da mu najprostiji nivo matematike ne ide od ruke.

Naime, Agasi je izjavio da će, ukoliko njegova supruga, teniska legenda Štefi Graf, ikada napusti, on dobiti polovinu njenih 22 grend slem titula. Time bi se njegov ukupni broj osvojenih titula popeo na 29, što bi bilo pet više od Novaka. Međutim, Agasi je u svom računu napravio grešku, jer bi ukupan broj titula bio 30, a ne 29.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading