ŽURKA, ŽURKA: Osvanuli snimci sa Noletove proslave u Parizu! Sve pršti od luksuza, a Srbin BRUTALNO RASPOLOŽEN!

Autor:

Sport

06.11.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je osvojio sedmu titulu na prestižnom mastersu.

ŽURKA, ŽURKA: Osvanuli snimci sa Noletove proslave u Parizu! Sve pršti od luksuza, a Srbin BRUTALNO RASPOLOŽEN!

Foto: Instagram/Printscreen

Novak Đoković je u nedelju osvojio Masters u Parizu, što mu je bila ukupno 40. titula na turnirima te kategorije.

Nakon pobede nad Grigorom Dimitrovim, najbolji igrač sveta je slavio u jednom restoranu u glavnom gradu Francuske, u kom je njegovim pojavljivanjem zavladala sjajna atmosfera. Novak je odmah izazvao veliku pažnju, te su gosti ekskluzivnog lokala pohitali po fotografiju i autogram. A, osoblje restorana je odlučilo da ga iznenadi dezertom kojim su mu čestitali na novom uspehu.

 

 

Đokovic je odlučio da sa bliskim ljudima proslavi sedmu titulu na prestižnom mastersu. Video-snimci sa društvenih mreža svedoče da je društvo bilo sjajno raspoloženo, a posebno najbolji teniser sveta. Na jednom od klipova koje je objavio vlasnik restorana vidi se Đoković kako slavi i maše prskalicama.

 

 

Inače, baš kao i na Rolan Garosu, Nole je ponovo odlučio da poseti svoj omiljeni restoran "Cezar".  Reč je o jednom od najprestižnijih u Parizu. U njemu su se našle i neke od poznatih ličnosti, među kojima je i golman Pari Sen Žermena Kejlor Navas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading