FEDERER SANJA ĐOKOVIĆA, ALI NE U KOŠMARIMA: Novak jednim potezom može da mu snove pretvori u javu

Autor:

Sport

08.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve na Noletu, polovina želja Švajcarcu se ispunila.

FEDERER SANJA ĐOKOVIĆA, ALI NE U KOŠMARIMA: Novak jednim potezom može da mu snove pretvori u javu

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Novak Đoković može da ostvari snove Rodžeru Federeru. Nole je najbolji teniser današnjice i po mnogima najveći u istoriji, upravo ispred Švajcarca i Rafaela Nadala, ali to sada već penzionisanom asu, barem ne javno, nije bila prepreka da poželi da Srbin osvoji još jednu titulu i to u saradnji sa svojim trenutno najvećim rivalom Karlosom Alkarazom.

Federer je poželeo da Đoković i Španac povedu Tim Evrope do titule na Lejver kupu naredne godine, a ako Novak izgovori samo jedno "da", taj san će postati java. Naime, Švajcarac je poželeo da Nole i Karlos povedu Tim Evrope 2024. ka peharu koji je ove godine osvojio Tim sveta, a trenutno je na pola puta jer je Španac otkrio da će igrati na Lejver kupu dogodine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- Cenim to što Bjorn Borg, selektor Tima Evropa, ima poverenja u mene. Radujem se što ću sa svojim rivalima ukrstiti snage i u singlu i u dublu. Velika mi je čast što ću predstavljati Evropu na ovom takmičenju. Učiniću sve da moj tim ponovo osvoji trofej na ovom turniru. Jedva čekam da čujem ko će se pridružiti mom timu. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred publikom u Berlinu i što ću moći da istražim grad - poručio je Alkaraz.

Lejver kup je sledeće godine na programu od 20. do 22. septembra. Međutim, pitanje je da li će Đoković igrati jer će i tada egzibicija doći posle US opena na kojem će braniti ovogodišnju titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading