NOLE ZAGRMEO POSLE POBEDE! Ovo je jedna od NAJZNAČAJNIJIH pobeda! Evo i zašto!

Autor:

Sport

05.11.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser osvojio je jubilarni 40. Masters u karijeri pobedom nad Grigorom Dimitrovim.

NOLE ZAGRMEO POSLE POBEDE! Ovo je jedna od NAJZNAČAJNIJIH pobeda! Evo i zašto!

Foto: Starsport

Pobedio je Novak Đoković rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:3) bugarskog tenisera i navijače u Parizu, osvojivši sedmi trofej u gradu svetlosti i svoj jubilarni 40. masters u karijeri.

Nije krio oduševljenje Nole posle trijumfa, napomenuvši da se tri puta "vraćao iz mrtvih".

- S obzirom na okolnosti i izazove ove nedelje, ovo je jedna od najznačajnijih pobeda iz Masters serije. Bio sam tri meča na rubu poraza, pre ovog današnjeg, tim više ovaj današnji trijumf i uopšte trofej na Mastersu znači više. Veoma sam ponosan, zahvalio bih se svom timu, samo oni znaju kroz šta sam prolazio. Na taj način je pobeda još slađa - rekao je Đoković odmah nakon velikog trijumfa i sedme titule u Parizu.

Foto: Tanjug/AP

 

Novak je, podsetimo, na Mastersu u Parizu eliminisao u drugoj rundi Argentinca Tomasa Ečeverija 2:0, potom u osmini finalaTalona Grikspora iz Holandije 2:1 (6:4, 6:7 (2:7), 6:4), u četvrtfinalu se revanširao Dancu Holgeru Runeu za poraz iz prošlogodišnjeg finala Mastersa Pariza 2:1 (7:5, 6:7 (3:7), 6:4).

U polufinalu je preokretom savladao Rusa Andreja Rubljova 2:1 (5:7, 7:6 (7:3), 7:5), da bi možda i najlakše u finalu izašao na kraj sa svojim velikim prijateljem Grigorom Dimitrovim, koga je tešio posle ubedljivog poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading