NOLE, SRBINE, SRBIJA UZ TEBE: Đoković plasman u finale Pariza posvetio otadžbini!

Autor:

Sport

04.11.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan je bio najbolji teniser sveta nakon eliminacije Rubljova u polufinalu!

NOLE, SRBINE, SRBIJA UZ TEBE: Đoković plasman u finale Pariza posvetio otadžbini!

Foto: prinskrin

Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Parizu, nakon što je savladao borbenog Andreja Rubljova u dramatičnom meču koji je trajao tačno tri sata. Svojom pobedom od 2:1 (5:7, 7:6 (3), 7:5), Đoković je pokazao svoju moć i istrajnost na terenu, ali i svoju posvećenost srpskom narodu, što je još jednom potvrdio u svom obraćanju publici.

Foto: star sport

Đoković


U finalu će se sastati sa Grigorom Dimitrovim, koji je u tri seta savladao Stefanosa Cicipasa. Ovo će biti njihov prvi susret u finalu, a Đoković ima priliku da osvoji još jedan Masters i nastavi svoj impresivan niz pobeda. Zanimljivo je da će se meč odigrati u nedelju od 15 časova, što znači da Novak neće imati puno vremena za odmor posle napornog meča sa Rubljovim.

Uprkos tome, srpski teniser je ostao veran svojim navijačima i simpatizerima, te je ovog puta poruku uputio na srpskom jeziku. Uzimajući flomaster u ruke, napisao je na kameri "Idemo, Srbija", čime je još jednom pokazao svoju ljubav i podršku prema svojoj zemlji.

Osim sportske borbe na terenu, Đoković je imao i jedan svojevrsni okršaj sa pariskom publikom, koja nije uvek bila naklonjena njemu. Međutim, on je još jednom pokazao svoju veličinu i fokusirao se na svoju igru, uspevajući da pobedi i zasluži svoje mesto u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading