BOGATO SPORTSKO VEČE: Evo gde možete gledati TV prenose Đokovićevog meča u Parizu i Partizanovog u Vitoriji

Autor:

Sport

03.11.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi su večeras uz male ekrane.

BOGATO SPORTSKO VEČE: Evo gde možete gledati TV prenose Đokovićevog meča u Parizu i Partizanovog u Vitoriji

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/AP

Sportsko veče u Srbiji! Najbolji teniser sveta Novak Đoković večeras će protiv Holgera Runea igrati četvrtfinalni duel na Mastersu u Parizu, dok će košarkaši Partizana u šetom kolu Evrolige gostovati Baskoniji u Vitoriji.

Za oba meča obezbeđen je TV prenos!

Nole će prvi na teren. Njegov duel neće početi pre 19.30, a TV prenos možete pratiti direktno na Sport klubu 2. 

Srbin i Danac su do sada podelili tri megdana, Nole gubi sa 2:1 u međusobnom skoru, a poslednji put su igrali ove godine na mastersu u Rimu, kada je Rune slavio sa 6:2, 4:6, 6:2. Prethodno, mladi Skandinavac je u finalu Pariza prošle godine ostavio Novaka bez titule, pa nema sumnje da Srbinu neće manjkati motiva.  

Košarkaši Partizana sat vremena kasnije, od 20.30 časova, odmeriće snage sa španskim klubom protiv kojeg nisu slavili 22 godine. Biće to ozbiljan izazov za četu Željka Obradovića, koju će, takođe, armija navijača moći da bodri putem malih ekrana uz direktan televizijski prenos. Utakmicu iz "Buesa arene" možete da gledate na kanalu Sport klub 1.

Tim Željka Obradovića je u dosadašnjem toku elitnog takmičenja ostvario učinak 2-3, a Baskonija 1-4. Slab start sezone prouzrokovao je smenu trenera u klubu iz Vitorije, pa se na klupi obreo Duško Ivanović, doskorašnji trener Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading