M EĐUNARODNI KONGRES KONZERVATIVACA U BEOGRADU

Autor:

Vesti

03.11.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici će se baviti nizom tema, uključujući ulogu mladih u politici, značaj unapređenja međunarodne saradnje među konzervativnim partijama, razvoj efikasne političke komunikacije u digitalnom dobu.

M EĐUNARODNI KONGRES KONZERVATIVACA U BEOGRADU

Foto: Privatna arhiva

Nenad Popović

Sutra će u Beogradu biti otvoren Međunarodni kongres konzervativaca (Cross-Continental Conservative Conference 2023) u organizaciji Srpske narodne partije, koji će okupiti preko 100 gostiju iz 17 zemalja (Francuska, Italija,Španija, Nemačka, SAD, Indija...), sa ciljem razmene ideja i strategija za napredak konzervativnih vrednosti u savremenom svetu.

Konferenciju će otvoriti predsednik Srpske narodne partije, dr Nenad Popović, a nakon njega će se okupljenima obratiti i predstavnici najvećih konzervativnih partija u Evropi.

Konferencija, koja će trajati dva dana, pruža jedinstvenu platformu za političare,

predstavnike medija i naučnih instituta, ali i mlade lidere iz različitih krajeva Evrope
i sveta da diskutuju i razvijaju ideje koje će oblikovati budućnost nacionalnih i
međunarodnih političkih diskursa u kontekstu konzervativnih i tradicionalnih
vrednosti.

Učesnici će se baviti nizom tema, uključujući ulogu mladih u politici, značaj
unapređenja međunarodne saradnje među konzervativnim partijama, razvoj efikasne
političke komunikacije u digitalnom dobu.

- Izuzetno mi je drago što ćemo se okupiti sa prijateljima iz celog sveta sa kojima delimo konzervativne i tradicionalne vrednosti slobode i suverenosti nacija, hrišćanske vere i tradicije, porodičnih vrednosti. Pored govornika koji će napraviti uvod u konferenciju - dva izuzetna mlada čoveka, članova evropskih parlamenata - imamo čitav niz panelista koji će se kroz diskusiju dotaći važnih političkih tema i pitanja koja se tiču svih nas. Ova konferencija je i znak naše opredeljenosti da mladim ljudima pokažemo i neke druge strane politike i damo im slobodu da sami grade svoja politička poznanstva - izjavio je dr Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading