UDARAO DEVOJKU GLAVOM O ZID PRE NEGO ŠTO JU JE ZAPROSIO: Sud osudio Zvereva, on se žali i traži odlaganje izvršenja

Autor:

Sport

03.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser proglašen krivim za nasilje u porodici i moraće debelo da odreši kesu.

UDARAO DEVOJKU GLAVOM O ZID PRE NEGO ŠTO JU JE ZAPROSIO: Sud osudio Zvereva, on se žali i traži odlaganje izvršenja

Foto: Tanjug/AP

Nemački teniser Aleksander Zverev je proglašen krivim za zlostavljanje bivše devojke Brende Patee, majke njihovog deteta. On je osuđen za nasilje u porodici i sud u Berlinu mu je naložio da plati 450.000 evra odštete za nanete telesne povrede i duševni bol. Paradoksalno, Zverev je dobio mogućnost da dug namiri u 90 mesečnih rata, ali on ni to ne želi već se žalio na odluku suda u nameri da ublaži kaznu ili bar da odloži izvršenje. 

- Procedura je bila skandalozna, nema ni govora o fer i ustavnoj proceduri. Gospodin Zverev je odbio sve optužbe koje su podignute protiv njega - saopštili su teniserovi advokati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @djoker__nolee

 

 

Podsetimo, nemačkog tenisera je bivša devojka optužila da ju je tukao 2020. godine, a bili su u vezi od 2019. do rođenja njihove ćerke Majle 2021. devojka je optužila Aleksandera da ju je davio i udarao je glavom o zid nekoliko dana pre nego što ju je zaprosio. Ona je Zvereva opisala kao ljubomornog i nasilnog čoveka. Tada se o optužbama oglasio i ATP i osudio svako nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading