NOVAK VODIO TRI RATA, DVA JE DOBIO: Novu borbu imaće večeras

Autor:

Sport

03.11.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću prekipelo, sasuo Francuzima sve u lice.

NOVAK VODIO TRI RATA, DVA JE DOBIO: Novu borbu imaće večeras

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković savladao je Talona Grikspora iz Holandije sa 4:6, 7:6, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu u kojem će večeras igrati protiv mladog Danca Holgera Runea. Otkrio je Nole posle teško izborenog trijumfa da se osim sa Holanđaninom borio i sa samim sobom jer ima probleme sa stomakom pa je puno vremena provodio u toaletu, ali to nisu bila dva jedina protivnika našem asu.

Najbolji teniser sveta je još jednom morao da vodi otvoreni rat sa bezobraznom publikom u Parizu koja je otvoreno bila protiv njega. I to nije prvi put jer je poznato da Francuzi tradicionalno imaju nešto protiv Đokovića pa navijaju protiv njega i na Rolan Garosu, što je bilo baš ekstrenom ove godine, ali i u Bersiju na poslednjem mastersu sezone. Zbog toga ne čudi da je Novak rešio da im pošalje još jednu snažnu poruku i da im stavi do znanja da mu ne mogu ništa.

Foto: Starsport

Sam protiv svih: Novak Đoković

- Navikao sam na takve stvari, ali je to okej. Da budem iskren, u pitanju je pre svega bio izraz nepoštovanja prema obojici igrača, u momentima kada se meč lomio. Međutim, šta je tu je. Meč je bio uzbuđliv, to je podstaklo ljude, poželeli su da utiču na njegov tok, ali je ipak tenis prevladao - rekao je Novak.

Na Đokovićev pokušaj da spusti loptu, takođe šokantno, usledilo je provokativno pitanje jednog od novinara da li je Srbin svojim ponašanjem želeo da da provocira publiku, kako bi tako našao motivaciju u trenucima kada mu lošije ide.

- Dakle, vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Šta vi mislite, iz vaše stolice na tribinama? Ne bih se uopšte složio sa vama, jer smatram da nisam ama baš ništa uradio da bih provocirao publiku. Ali tako to biva. Pariska publika je "veoma specijalna" i to su dobre reči koje je opisuju, ali to je sve okej - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading