DOĐOH, VIDEH, IZGUBIH: Blamaža Mareja u Parizu - uspeo je da izgubi dobijeni meč!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je imao u svojim rukama, ali...

DOĐOH, VIDEH, IZGUBIH: Blamaža Mareja u Parizu - uspeo je da izgubi dobijeni meč!

Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Aleks De Minor plasirao se u drugo kolo Mastersa u Parizu pobedom 2:1 (7:6 (7:5), 4:6, 7:5) nad Endijem Marejom iako je Britanac imao vođstvo 5:2 i servis u trećem odlučujućem setu.

Meč u Parizu trajao je tri sata i jedan minut. U prvom setu su oba tenisera imala po jedan brejk, a Marej 40. na ATP listi, spasio je tri set lopte na 4:5 i zatim uveo set u taj brejk. U njemu se opak bolje snašao 13. na ATP listi i tako stigao do vođstva.

U drugom setu je Marej napravio dva brejka, jedan više od Australijanca, i tako meč uveo u treći set.

Foto: Tanjug/AP

Neverovatan poraz Endija Mareja

 

U trećem setu Marej je imao čak dva brejka viška i na 5:2 je servirao za pobedu. De Minor je uspeo da se vrati u meč i veže čak pet gemova, napravio je tri brejka u nizu i stigao do velikog preokreta i plasmana u drugo kolo.

De Minor bi u drugom kolu mogao da igra protiv Srbina, pošto sad čeka pobednika meča između Dušana Lajovića i Francuza Benžamena Bonzija koji je na programu sutra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading