UKRALI ALAT VREDAN 20.000 EVRA: Lopovi obili magacin na gradilištu - užas na Kablaru!

Autor:

Hronika

30.10.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Policijske uprave Čačak kažu da su dobili prijavu od radnika sa gradilišta Kablar, po osnovu koje su izvršili uviđaj i da je ceo slučaj u Tužilaštvu.

UKRALI ALAT VREDAN 20.000 EVRA: Lopovi obili magacin na gradilištu - užas na Kablaru!

Foto: pixabay.com

Tokom noćnih sati za sada nepoznati počinioci upali su i obili magacin na gradilištu na planini Kablar, a odnet je alat u vrednosti od 20.000 evra.

Radovan Filipović, šef gradilišta, navodi da su ukradeni pikameri i drugi vredan alat koji se tamo nalazio, a imajući u vidu sve okolnosti koje ih zatiču na terenu, ova pljačka dodatno ih je pogodila.

- Sada nas je zatekla i krađa, a pre dva dana radnici i ja doživeli smo maltretiranje od dvojice aktivista koji su nam šutirali alat, obarali plesma i bahato se ponašali prema nama, preteći nam i kunući nam decu. Ovo je samo još jedan u vidu pritisaka na radnike koji rade na projektu gradnje Kablara, rekao je Filipović.

Iz Policijske uprave Čačak kažu da su dobili prijavu od radnika sa gradilišta Kablar, po osnovu koje su izvršili uviđaj i da je ceo slučaj u Tužilaštvu, a policija još uvek traga za počiniocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading