ĐOKOVIĆ OSTAO TAJANSTVEN! Novak nije hteo da ODGOVORI na OVO pitanje! Mora da ĆUTI o tome!

Autor:

Sport

30.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Novakom nikada nije dosadno.

ĐOKOVIĆ OSTAO TAJANSTVEN! Novak nije hteo da ODGOVORI na OVO pitanje! Mora da ĆUTI o tome!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković učestvuje ove nedelje na Mastersu u Parizu, gde brani prošlogodišnje finale i 600 bodova.

Srpski as je prethodne sezone poražen u finalu od Danca Holgera Runea, pa sada želi da osvoji novi pehar i još više zacementira osvajanje prvog mesta ATP liste na kraju sezone.

Tokom konferencije za medije, francusku novinarku je zanimalo da li Nole već sprema jaknu s brojem 25, kao što je bio slučaj kada je osvajao 23. i 24. titulu na Rolan Garosu i US Openu, budući da će na Australijan openu biti prvi favorit za osvajanje turnira, na kome je pehar podizao 10 puta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Date su mi instrukcije da o tome ne pričam o javnosti (smeh). To su sjani problemi. Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon prethodne dve jakne. Srećan sam sa 24. titule, znam da ljudi, naročito u mojoj zemlji kažu "Hajde, idemo na 25, 30". Da je tako lako, bilo bi sjajno - rekao je Đoković, a zatim odgovorio na konstataciju novinarke "da on čini da takve stvare izgledaju lako":

- Ne znam kako izgleda, ali znam kakav je osećaj. Morate da zaradite to. Osećam se kao mačka sa devet života. Svaki put kad igram grend slem, izgubim jedan. Morate u potpunosti da budete uključeni u to takmičenje. Sad više nego ranije. To je i razlog zašto sada imam veće pauze, moram da se "dopunim" - dodao je prvi reket sveta.

Nole se od Dejvis kupa u Valensiji, gde je učestvovao sa reprezentacijom Srbije, nije se pojavljivao na terenu i, prema njegovim rečima, prijao mu je odmor sa porodicom.

- Bilo je to sjajnih mesec i po dana koje sam uspeo da provedem sa svojom decom, ženom, roditeljima, prijateljima... Kvalitetno provedeno vreme sa njima je nešto što veoma cenim, ali i nešto što nisam imao poslednjih 15, 20 godina. Pokušavam da provedem svaki mogući trenutak sa njima - objasnio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading