ŠOKANTNE PORUKE IVANIŠEVIĆA BIVŠOJ ŽENI: Najbolja stvar je ta što sam te prevario!

Autor:

Sport

25.10.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se iznošenje prljavog veša

ŠOKANTNE PORUKE IVANIŠEVIĆA BIVŠOJ ŽENI: Najbolja stvar je ta što sam te prevario!

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević poslednjih dana se pominje u novinama ne zbog dobrih rezultata, već zbog sukoba sa bivšom suprugom. Naime, u medijima se napravila prava španska serija, a odnos između bivših supružnika je gori iz dana u dan. 

Na površinu izlazi prljav veš, a sada je legendarni teniser probio sve granice. Naime, u hrvatskim medijima pojavila se prepiska gde on tvrdi da mu ne najbolja stvar bila kada je prevarijo svoju suprugu Tatjanu Dragović.

- Najbolja stvar u ovih 15 godina je ta što sam te prevario, al sam nažalost napravio grešku što sam ponovno bio s tobom - stoji u objavi "Nacionala", te se navodi da je Ivanišević pretio bivšoj ženi i njihovom detetu.

Trener Novaka Đokovića izašao je na sud i pokušava da stigne do novca i stana koji je posle razvoda pripao njegovoj nekadašnjoj ženi. On je tom prilikom izdao saopštenje u kom je otkrio kakav je njihov odnos. 

- Sad samo čekam tužbu koja bi trebalo utvrditi da je dotična T.D osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i još neki grend slem, ali to još sud treba utvrditi - istakao je on.

Kako će se ovaj slučaj završiti ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - nema mira u životu Gorana Ivaniševića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading