MA BRAVO, MAJSTORE! Miomir Kecmanović u POLUFINALU!

Autor:

Sport

20.10.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična nedelja za srpskog tenisera.

MA BRAVO, MAJSTORE! Miomir Kecmanović u POLUFINALU!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović se plasirao u polufinale ATP turnira u Stokholmu, nakon što mu je pri vođstvu  6:0, 3:2 Šveđanin Imer predao meč.

Švedski teniser, inače 169. na ATP listi se povredio i nije mogao da nastavi meč, pa je morao da pruži ruku Kecmanoviću, kog očekuje meč protiv Rusa Pavela Kotova.

 

 

Biće ovo velika prilika za Mišu da uđe u finale, a što da ne, i da osvoji titulu.

- Nije bilo nimalo lako. Kada vidite da se rival muči, teško je ostati koncentrisan. Želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Pokušavao sam da igram dobro iako on nije mogao da se kreće. Dobro igram ove nedelje, znatno bolje nego ranije. Nadam se da ću tako nastupiti i u polufinalu. Bilo je teško protiv Kotova u prethodnom međusobnom susretu, nadam se pobedi - rekoa je nakon meča Kecmanović.

Još jedan srpski teniser ima priliku da se pridruži Miomiru u polufinalu, pošto svoj meč četvrtfinala igra i Laslo Đere protiv Tomasa Mahača iz Češke.

Turnir u Stokholmu se igra za 250 ATP poena, a pored bodova pobednik će inkasirati 102.640 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading