SENZACIJA U TOKIJU! Ispao VELIKI favorit!

Autor:

Sport

18.10.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki teniser Markos Điron plasirao se u treće kolo ATP Tokija, pošto je savladao Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

SENZACIJA U TOKIJU! Ispao VELIKI favorit!

Foto: Tanjug/AP

Takmičenje u prestonici Japana počeo je pobedom Feliksa Ože-Alijasima protiv Sebastijana Ofnera iz Austrije. Kanađanin koji je postavljen za osmog nosioca na turniru slavio je u dva seta i za sat i 35 minuta igre trijumfovao rezultatom 6:4, 6:1.

U trećem kolu će Ože-Alijasimu rival će biti Markos Điron, koji je priredio najveće iznenađenje dana i eliminisao drugog favorita Kaspera Ruda iz Norveške.

Samo dva seta bilo je dovoljno 79. igraču sveta da savlada osmog tenisera ATP liste. Meč je trajao 81 minut, a u oba seta je Amerikanac napravio po dva brejka, ali je u drugom izgubio jedan servis pa je morao da spašava pobedu. Na kraju je u tome i uspeo.

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

Dan ranije određeno je da se u trećem kolu sastanu sunadordnici iz SAD, Tomi Pol i Ben Šelton.

Iskusniji Pol je bio bolji od Mekenzija Mekdonalda rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:2), dok je mlađi Šelton morao da kroz tri seta protiv Australijanca Džordana Tompsona obezbedi prolaz.

Rival Novaka Đokovića u polufinalu poslednjeg US Opena slavio je posle preokreta. Izgubio je prvi set s 6:7, a potom naredna dva dobio 6:4, 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading