MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Pogledajte kako izgleda soba Novakove dece! Stefan i Tara ne uživaju u LUKSUZU, a OVO će vas POSEBNO oduševiti! (FOTO)

Autor:

Sport

14.10.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta uživa u odmoru do nastavka sezone i učešće na Dejvis kupu, odnosno, Završnom Mastersu u Torinu.

MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Pogledajte kako izgleda soba Novakove dece! Stefan i Tara ne uživaju u LUKSUZU, a OVO će vas POSEBNO oduševiti! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković

Dok nema obaveze na terenu, Novak Đoković se trudi da svaki minut provede sa svojom suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom.

Njih dvoje daju sve od sebe da svoje naslednike izvedu na pravi put, a da je mladi bračni par veoma posvećen sinu i ćerki, edukacija i učenje je na prvom mestu, pa je i u skladu tome tako opremljena dečija soba.

 

 

Jelena je nekoliko puta na Instagramu objavljivala fotografije i snimke iz stana, pa smo na trenutke mogli da zavirimo u sobu mališana.

 

 

Kao što se može videti, u stanu Đokovića nema prevelikog luksuza nema, u stanu se nalazi jedna manja biblioteka a pored njihovih igračaka, tu su i razne zabavne knjige kao i enciklopedije koje su važan deo Tarinog i Stefanovog odrastanja.

 

 

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena jednom prilikom na panelu „Budućnost je sad“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading