BRENA I BOBA OTERALI ĐOKOVIĆA KOD ZELENAŠA: Procenili da ulaganje u Novaka nije dobar biznis

Autor:

Sport

09.10.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molbu za pozajmicu odbili uz obrazloženje da nemaju poverenje, da je Nole bolestan, a Srđan nemoguć za saradnju.

BRENA I BOBA OTERALI ĐOKOVIĆA KOD ZELENAŠA: Procenili da ulaganje u Novaka nije dobar biznis

Foto: Starsport, Shutterstock

Novak Đoković je najbolji teniser sveta što je uspeh koji je postigao zahvaljujući svom talentu, napornom radu i velikim odricanjima cele porodice. U više navrata su Đokovići, pre svega njegov otac Srđan i majka Dijana pričali na šta su sve bili prinuđeni da bi Noletu omogući sve uslove da napreduje, a da ne trpe njegova braća Marko i Đorđe.

Tako je Dijana sama odgajala dva mlađa sina i radila danonoćno u njihovom restoranu na Kopaoniku i pekla palačinke i pice, dok su Novak i Srđan išli po tirnirima. Kada im je ponestalo novca, Srđan je kucao na sva vrata i tražio novac na zajam uz obećanje da će vratiti višestruko kad Nole uspe.

Foto: www.profimedia.rs

 

Većina tih vrata ostala su zatvorena, pa i ona na čijim vratima je pisalo Živojinović. Naime, Đokovići su pre više od dve decenije novac tražili i od naše slavne pevačice Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, pre Novaka našeg najboljeg tenisera ikada, ali su se oni oglušili na molbe.


- Znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u ovom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio - rekla je Brena.

Iako detalji neodobrane pozajmice nisu poznati, navodno bi Brena njome danas zaradila 20 miliona evra. Nešto više je o tome govorio Srđan Đoković.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković

- Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vreme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom o Novaku. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, to je bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam je bila ogromna pomoć u to vreme. Filip Cepter posle toga pozove Bobu, koji mu doslovce kaže "Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju". To mi je ispričao direktor Ceptera u Beogradu, a to će vam potvrditi i Nikola Pilić - rekao je Srđan Đoković jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading