NOLE SE POVERIO ITALIJANIMA! Đoković OBJAVIO šta je glavni CILJ PTPA organizacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as boravi u Italiji, gde će učestvovati na golf turniru.

NOLE SE POVERIO ITALIJANIMA! Đoković OBJAVIO šta je glavni CILJ PTPA organizacije! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otputovao je u Italiju, gde će nastaviti da uživa u odmoru, ali i učestvovati na zanimljivom golf turniru.

Rekordera po broju grend slem titula (24) čeka odbrana prvog mesta na ATP listi, pa će primat ispred Španca Karlosa Alkaraza pokušati da potvrdi na mastersu u Parizu i Završnom mastersu u Torinu, a tu su i obaveze s reprezentacijom Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije.

Nole je u utorak otišao u Rim, pa će danas uzeti učešće na prestižnom Rajder kupu u golfu kao počasni gost, uz ostale zvanice poput Gereta Bejla, Andreja Ševčenka, Karlosa Sainca...

Po dolasku u "večni grad", Novak je uspeo da izdvoji vreme i porazgovara s italijanskim medijima o svojoj organizaciji PTPA koja se bori za ravnopravnost svih tenisera i teniserki na turu.

Tom prilikom srpski as je apostrofirao da ima neostvarenu želju da jednog dana mnogo veći broj svih koji se bave "belim sportom", može da živi od igranja.

- Na kraju krajeva, svi mi koji smo uključeni u teniski ekosistem treba kolektivno da pokušamo da napravimo takvo okruženje u budućnosti gde će teniseri i teniserke moći da žive od ovog sporta. To je u srži PTPA organizacije, to je naša misija - rekao je Đoković u svom izlaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading