ŠOKANTNA ODLUKA! Novak IZNENADA otišao iz Srbije! Evo gde je OTPUTOVAO!

Autor:

Sport

26.09.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser promenio destinaciju.

ŠOKANTNA ODLUKA! Novak IZNENADA otišao iz Srbije! Evo gde je OTPUTOVAO!

Foto: www.profimedia.rs

Najuspešniji igrač u istoriji "belog sporta" Novak Đoković je posle osvajanja US opena i 24. grend slem titule u svojoj karijeri, odmarao i punio baterije u Srbiji, ali je po svemu sudeći, njegovom boravku u domovini došao kraj. 

Tako, pred samu završnicu sezone gde će uzeti učešće na Mastersu u Parizu, Završnom mastersu u Torinu, kao i u četvrtfinalu Dejvis kupa, rešio je da otputuje do Rima.

Mnogi će se zapitati na kome će turniru učestvovati naš as, ali nije u pitanju nikakvo ATP takmičenje, nego će gostovati na golf turnira "Rajder Kup".

Foto: printscreen/Instagram

 

- Dobar dan, Rim! Vrlo sam uzbuđen zbog sutrašnjeg dana - oglasio se Novak Đoković na društvenim mrežama.

Nole je, inače, ove sezone osvojio tri od četiri grend slema. Trijumfovao je na Australijan openu, Rolan Garosu i na Flešingu, kada je u finalu savladao Rusa Danila Medvedeva rezultatom 3:0.

Podsetimo, u borbi za pehar na Rolan Garosu pobedio je Kaspera Ruda iz Norveške istim rezultatom, dok je na prvom grend slemu u Melburnu Andreja Rubljova takođe s 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading