ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO U KVIZU: Takmičar znao tačan odgovor, ali to nije NOVAK

Autor:

Sport

26.09.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za odgovor na pitanje o Novaku i Karlosu Alkarazu učesnik dobio 900 evra.

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO U KVIZU: Takmičar znao tačan odgovor, ali to nije NOVAK

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i u svakom delu planete su čuli za njega. Međutim, da li svi pomno prate njegove rezultate, pogotovo u mečevima koje nije dobio, proverili su u indijskoj verziji kviza "Želite li da postanete milioner".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Naime, takmičar u kvizu dobio je pitanje "Ko je osvojio Vimbldon 2023. godine" a ponuđeni odgovori bili su pod A Novak Đoković, pod B Karlos Alkaraz, pod C Danil Medvedev i  pod D Kasper Rud. Takmičar je za odgovor imao 60 sekundi, ali je odgovor dao već posle 21 sekunde. Ispostavilo se da je "C Karlos Alkaraz" stvarno tačan odgovor a takmičar je njime dobio 80.000 indijskih rupija, odnosno oko 900 evra. Ovo pitanje možete pogledati u snimku na 35:30 minuta.

Međutim, to nije bilo sve što se tenisa tiče. Voditelj Amitabh Bačan, jedan od najvećih glumaca Bolivuda svih vremena, nastavio je da priča o Novaku i Karlosu pa je konstatovao da su sjajni igrači i sjajna budućnost za tenis, što posebno može da imponuje Đokoviću koji je u 37. godini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Karlos Alkaraz osvojio je letos titulu na Vimbldonu, nakon što je posle skoro pet sati borbe u finalu savladao Novaka Đokovića sa 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4. Bio je to Špancu drugi grend slem pehar i prvenac u Londonu nakon što je 2022. slavio na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading