ĐOKOVIĆ IZLAZI NA TEREN! Nole će se prvi put OPROBATI u OVOM sportu! Evo gde možete da ga GLEDATE!

Autor:

Sport

27.09.2023

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji učestvuje na golf turniru.

ĐOKOVIĆ IZLAZI NA TEREN! Nole će se prvi put OPROBATI u OVOM sportu! Evo gde možete da ga GLEDATE!

Foto: Printscreen/Twitter/Djokovic Türkiye/WS Open

Novak Đoković

Posle osvajanja US Opena, rekorder po broju grend slemova Novak Đoković rešio je da se odmori od ATP turnira i pauzu iskoristi da napuni baterije pred učešće na mastersu u Parizu.

Osim toga, Nole će biti akter Završnog mastersa u Torinu (12. novembra) i devet dana kasnije na finalnom turniru Dejvis kupa, u kome se Srbija sastaje protiv Velike Britanije.

U međuvremenu je Đoković odlučio da se oproba u drugom sportu, te će tokom dana učestvovati na revijalnom dela golf takmičenja Rajder kupa u italijanskoj prestonici.

Foto: prntscreen/youtube/Outside the Ball

Novak Đoković na golf terenima

Borbe se odvijaju u Rimu, a na turniru će se okupti i poznati golferi, ali će na crtu u takozvanom Ol-Star meču izaći i poznate ličnosti iz drugih oblasti. Najavljen je dolazak proslavljenih fudbalera kao što su Velšanin Geret Bejl, ukrajinska legenda Andrej Ševčenko, vozač Formule 1 Karlos Sainc, koji nastupa za Ferari...

Tim će predvoditi proslavljeni igrači Kolin Montgomeri i Kori Pavin, a Nole će se naći u timu prvopomenutog zajedno sa već pomenutim bivšim igračem madridskog Reala, potom Leonardom Fioravantijem i Kipom Popertom.

Ceo tok meča možete direktno gledati na Jutjub kanalu Rajder kupa od 12 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading