NOLE ZAVISNIK OD ADRENALINA - Đoković se uopšte ne čuva, već RIZIKUJE KARIJERU

Autor:

Sport

25.09.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je noćna mora za osiguravajuće kuće.

NOLE ZAVISNIK OD ADRENALINA - Đoković se uopšte ne čuva, već RIZIKUJE KARIJERU

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je strah i trepet na teniskom terenu i noćna mora za protivnike. Međutim, Nole je najgori košmar i za osiguravajuće kuće zbog svojih ekstrenim hobija. Tačnije zbog svega što želi da proba u slobodno vreme jer tako znatno povećava sebi šansu da se povredi i da ugrozi karijeru.

Poslednji primer je jahanje u koje se Novak upustio na planini Kosmaj gde se opustio nedaleko od svoje kuće. Tako je Nole primećen kako uči da jaše konja i kako upija sve šta mu govori iskusan instruktor. Prema rečima organizatora ture, mogućnost za incident je svedena na minimum, ali kako se jaše planinskim predelima uvek je moguće da se nešto nepredviđeno desi. Ako je suditi na osnovu video-snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, srpskom asu je učenje novog sporta išlo od ruke.

 

 

Kao što Đokoviću od malena od ruke ide skijanje. Novak je odrastao na Kopaoniku u skijaškoj porodici, pa ne čudi da ga je otac Srđan kao veoma malog stavio na skije. Na kraju krajeva, Srđan je preko skijanja i upoznao buduću suprugu i Novakvu majku Dijanu jer joj je bio instruktor.

Koliko je skianje opasno svedoci smo svake zime jer padovi mogu da izazovu ozbiljne povrede i tako da ugroze karijere. Najekstremniji primer je legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher, koji se pre deset godina povredio na skijanju na Alpima i od tada mu je ugrožen život i o njegovoj sudbini se jako malo zna.

 

 

Imao je Đoković ovog leta, da se ne vraćamo dalje u prošlost, ekstremne situacije i na drugim planinama. Tako je Nole zajedno sa suprugom Jelenom išao u uspon nepristupačnim terenima po vulkanima Azorskih ostrva usred Atlantskog okeana, kao što je to ranije radio na Rtnju ili u Francuskoj osvajajući vrhove.

Ekstremne sportove Nole je probao i na vodi. Tako je na jadranskom primorju u Crnoj Gori viđen kako vozi skuter, vesla u čamcu, ili na dasci.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

I na sve to, bar kada je u pitanju osiguranje, nije vakcinisan protiv korone. Istina, o toj vrsti zaštite se sve manje priča, ali nema sumnje da bi nastao veliki problem da je imao neke ozbiljnije posledice, što se na sreću, kao i ranije kada je bio pozitivan na KOVID-19 nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading