"ĐOKOVIĆ JE DEMON": Novak je oklevetan bez ikakve svrhe zbog ovoga

Autor:

Sport

25.09.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su imali problema sa vakcinom, stala je Amerikanka u odbranu "Srbina antivaksera".

"ĐOKOVIĆ JE DEMON": Novak je oklevetan bez ikakve svrhe zbog ovoga

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je prošao golgotu jer nije hteo da se vakciniše protiv korone. Ulazak u SAD mu je bio zabranjen dve godine zbog čega nije mogao da osvaja titule na US openu i na mastersima, a kada mu je ukinuta viza u Australiji bio je čak i utamničen zajedno sa migrantima. I ništa od toga nije sprečilo Noleta da se vrati još jači i da zasedne na teniski presto.

Kao što nije sprečilo njegove i neutralne navijače da ga i dalje cene bez obzira na to što nije primio cepivo. Jedna od objektivnih je i Megin Keli, jedna od najpoznatnijih američkih novinarki koja je u svojoj emisiji još jednom prokomentarisala sve ono kroz šta je Nole prolazio.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Megin Keli

- Mnogi ljudi, uključujući i vas, imali su loša iskustva sa vakcinama. I ne moram to da gledam svuda. Đoković je bio potpuno oklevetan, bez ikakve svrhe. Mnogi u štampi su pisalo o njemu kao o nekoj vrsti demona. Mislili su kako je grozno što je ovaj elitni sportista, koji nije znao kakve posledice može da ima vakcina, odbio da je primi - rekla je Keli.

Novinarka koja ume odlično da balansira u svom poslu, pa je tako intervjuisala predsednika Rusije Vladimira Putina, ali je dobra i sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom, objasnila je dodatno zašto je na strani Srbina koji se odvažio da iskoristi svoje pravo i izabare da li će se vakcinisati protiv korone ili ne.

Pitali smo sportiste, tražili smo od ljudi da donesu odluku, ali smo ih ocrnili zbog odluke koju su doneli. Dakle, to zaista nije ni opcija. Kada izaberete nešto što oni ne podržavaju, onda oni dođu po vas - dodala je Keli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading