GREG NEMA DILEMU: Đoković nije najbolji teniser, već NAJBOLJI SPORTISTA SVETA!

Autor:

Sport

23.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Novakovog kolege koje odzvanjaju!

GREG NEMA DILEMU: Đoković nije najbolji teniser, već NAJBOLJI SPORTISTA SVETA!

Foto: www.profimedia.rs

Greg Rusedski, nekadašnji finalista US opena, rekao je ono što čitav svet zna, ali neće da prizna! Novak Đoković nije samo najbolji teniser sveta, već i najveći sportista na svetu, nebitno o kom sportu je reč, istakao je bivši britansko-kanadski teniser.

Nekadašnji četvrti igrač ATP liste oduševljen je Noletovim kontinuitetom osvajanja trofeja, odnosno konstantnošću srpskog tenisera na tronu sporta kojim se bavi.

- Novak je za mene najbolji sportista na planeti u ovom trenutku, nevezano o kom sportu se radi. Njegova doslednost, ono što radi na terenu i šta radi u njegovim godinama - rekao je Greg Rusedski i potom dodao:

- To što radi Novak nije radio niko osim Toma Brejdija sa pobedama u Superbolu. Ironično, baš je Brejdi bio u Đokovićevoj loži i gledao ga kako osvaja US opena.

Novak Đoković je dosad osvojio 24 grend slem titule, dve više od Rafaela Nadala i četiri više od Rodžera Federera. Računajući i dame, egal je sa doskorašnjom rekorderkom po broju osvojenih "mejdžora" - Margaret Kort. Međutim, po mišljenju Rusedskog, Đoković se neće na tome zaustaviti.

- Rekao bih da je Novak GOAT koji želi da osvoji 27, 28 slemova kako bi se distancirao od čopora. Sustigao je Margaret Kort, ne samo da želi da bude najbolji teniser, on želi to da bude u svakom pogledu. Za njega je olimpijsko zlato naredne godine u Parizu ogroman izazov - zaključio je Greg Rusedski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading