NAPADAO NOVAKA, A SIN MU SE OPIJA: Amerikanac sad bolje da se pokrije ušima

Autor:

Sport

25.09.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ben Šelton nije ispuštao čašu i ne vidi ništa loše u tome.

NAPADAO NOVAKA, A SIN MU SE OPIJA: Amerikanac sad bolje da se pokrije ušima

Foto: screenshot twiter

Teniseri Tima sveta osvojili su Lejver kup savladavši Tim Evrope sa 13:2 u odsustvu Novaka Đokovića, Rodžera Federera, Rafaela Nadala, pa i Karlosa Alkaraza. U takvom odnosu snaga glavnu reč vodili su Ben Šelton i Frensis Tijafo, kao i Tejlor Fric, Tomi Pol, Feliks Ože-Alijasim i Fransinsko Serundolo. S druge strane, u poraženom timu bili su Andrej Rubljov, Hubert Hurkač, Kasper Rud, Alehandro Davidovič Fokina, Gael Monfis i Artur Fils.

Republika

Foto: twitter.com/slaylorfritz

Ben Šelton

Očekivano, Tim sveta je burno proslavio pobedu, ali su se neki od tenisera previše opustili Pogotovo mladi Šelton koji nije ispuštao čašu iz ruku. Zato ne čudi da se teniser, koji je ušao u sukob sa Đokovićem posle poraza, a Novaka je napao i njegov otac smatrajući da mu je Srbin uvredio i ponizio naslednika imitirajući njegovu proslavu telefoniranja i spuštanja slušalice, našao na stubu srama. Navijači su u komentarima na video koji je osvanuo na društvenim mrežama prokomentarisali da je Ben još mali da toliko pije, a on im je drsko odgovorio.

 

 

Pa dovoljno sam star da pijem u Kanadi - rekao je Šelton istinu jer je tamo granica 19 godina a ne 21 kao u SAD odakle je došao komentar, a turnir Lejver kupa se i igrao u kanadskom Vankuveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading