UĆUTKAO NOVAKOVE KRITIČARE! Suvlasnik PTPA organizacije OBJASNIO zašto je Đoković NAJBOLJI svih vremena!

Autor:

Sport

24.09.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapušio usta svim "nevernim Tomama".

UĆUTKAO NOVAKOVE KRITIČARE! Suvlasnik PTPA organizacije OBJASNIO zašto je Đoković NAJBOLJI svih vremena!

Foto: Tanjug/AP

Vašek Pospišil i Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, uprkos osvajanju rekordnog 24. grend slema na US Openu, i dalje se nalazi u centru pažnje brojnih debata i prepucavanja na društvenim mrežama, da li je najbolji svih vremena ili ne?

Većina je glasalo da Nole nema premca, ali je bilo i onih koji su bili protiv njega. Ipak, njegov veliki prijatelj i čovek koji je s Đokovićem osnovao PTPA organizaciju Vašek Pospišil, kanadski teniser, odbrusio je svim kritičarima srpskog asa.

Foto: Tanjug/AP

 

- Novak ne dobija dovoljno priznanja i zbog toga sam ljut. Toliko je dobar momak. Svi se mogu ponašati kao anđeli pred kamerama, pričati prave stvari, ovo i ono. Ključ je u tome kakav si kada nema kamera i kako tretiraš ljude generalno - rekao je Vašek Pospišil, pa dodao:

- On je toliko velikodušan. Ne znam je li moje da o tome govorim, ali Novak pomaže juniorima u Srbiji – financira ih, zaista mu je stalo. Pretpostavljam da je to zbog uslova u kojima je odrastao i šta je sve prošao, zna ceniti borbu i shvata koliko je teško kada je sve protiv tebe. Pokušava pomoći kolegama - istakao je Pospišil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading