ŠOK FOTKA ANE NIKOLIĆ SRUŠILA INSTAGRAM! Pevačica GOLU NOGU digla u vis, sve izvirilo napolje!

Autor:

Zabava

24.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana NIkolić objavila provokativnu fotografiju!

ŠOK FOTKA ANE NIKOLIĆ SRUŠILA INSTAGRAM! Pevačica GOLU NOGU digla u vis, sve izvirilo napolje!

Foto: Republika

Pevačica Ana Nikolić, poznata po svom provokativnom stilu i snažnom glasovnom rasponu, nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju njenih pratilaca. Fotografija prikazuje Anu u vrlo provokativnom izdanju, kako sedi za stolom, a nogu je podigla u vis.

Foto: Republika

Ana Nikolić

 

Ana je poznata po tome što svoje fanove redovno obaveštava o svom životu putem društvenih mreža. Ova fotografija nije bila izuzetak. Međutim, ono što je ovu objavu učinilo posebno značajnom jeste činjenica da su fanovi bili zabrinuti za njen fizički oporavak.

Prema izvorima, promene na nogama najverovatnije su nastale kada je Ana pala niz stepenice kada je krenula na rođendan svoje ćerke Tare. Iako je doživela nezgodu, Ana nije imala vremena da se vrati u stan i da se presvuče, pa je uprkos bolovima krenula na žurku svoje mezimice.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić Instagram

 

Ova objava na Instagramu pokazuje Aninu hrabrost i odlučnost da nastavi dalje uprkos fizičkim preprekama. Ona je pokazala svoju snagu, ne samo kao umetnica, već i kao majka.

Ana Nikolić je već dugo vremena na sceni i poznata je po svojoj strastvenoj muzici, ali i skadalima koji se vežu uz njeno ime. Ova najnovija objava samo potvrđuje njenu posvećenost karijeri i porodici, čak i u teškim vremenima.

 

U svakom slučaju, Ana Nikolić nastavlja da intrigira javnost svojim postupcima. Bez obzira na to šta mislimo o njenim odlukama, jedno je sigurno - ona je umetnica koja živi svoj život onako kako ona to želi. I to je ono što je čini jedinstvenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading