ALKARAZ MOŽE SAMO DA PLAČE: Novak ovo do sada nikada nije uradio

Autor:

Sport

25.09.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan i do sada neviđen podatak u svetu tenisa, a za sve je zaslužan Đoković.

ALKARAZ MOŽE SAMO DA PLAČE: Novak ovo do sada nikada nije uradio

Foto: www.profimedia.rs

Vlasnik impresivnih 24 grend slem titula održava značajnu prednost nad ostalim teniskim igračima, sa 11.795 osvojenih poena, dok Karlos Alkaraz, drugoplasirani u poretku, zaostaje sa 8.535 bodova. Na trećem mestu nalazi se Danil Medvedev, finalist US Opena, sa ukupno 7.280 bodova.

U konkurenciji za Top 10 rangiranje tenisera, nalaze se imena kao što su Holger Rune, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Janiks Siner, Tejlor Fric, Kasper Rud i Aleksander Zverev.

Među srpskim teniserima, Laslo Đere se pozicionira na 37. mestu sa 1.190 osvojenih poena, dok je Miomir Kecmanović nešto niže na 45. poziciji sa 80 poena manje. Dušan Lajović se nalazi na 54. mestu sa 913 poena, dok je Hamad Međedović na 120. mestu sa ukupno 503 boda.

Što se tiče teniskih turnira, trenutno su u toku takmičenja u Čengduu i Žuhaju, dok se uskoro očekuje početak turnira u Astani i Pekingu. Teniska sezona donosi uzbuđenje i žestoku konkurenciju širom sveta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading