KOCKARI PRETE MOJOJ ĆERKI SILOVANJEM JER SU IZGUBILI PAR HILJADA DINARA : Ocu Natalije Stevanović je BOLESNIKA preko glave

Autor:

Sport

17.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put. Kad dođe iz Meksika sve će prijaviti policiji, vidi se da je pisao naš čovek, kaže Đorđe Kostić.

KOCKARI PRETE MOJOJ ĆERKI SILOVANJEM JER SU IZGUBILI PAR HILJADA DINARA : Ocu Natalije Stevanović je BOLESNIKA preko glave

Foto: Wikipedia, Facebook printscreen/TK Kostić

Moja ćerka više neće da ćuti i trpi uvrede i pretnje bolesnika, ali ih se ne plaši, poručio je za Republiku Đorđe Kostić, otac srpske teniserke Natalija Stevanović. Ona je javno obelodanila gnusne pretnje njoj i njenoj porodici koje je dobila u privatnim porukama na društvenim mrežama posle poraza od Amerikanke Marije Mateas sa 2:0 (6:3, 7:5), pa nije uspela da se plasira u glavni žreb WTA turnira u Gvadalahari. Njoj su, smatra bližni otac, pretili kockari koji su "pali" tiket jer je 198. na svetu izgubila od 350. na WTA listi.

- Natalija i njen suprug su još uvek u Meksiku. Nisam lično pročita poruke, mislim da ni ona nije odmah, već da je njen suprug to prvi video i tako je zaštitio, prvo je pripremio za ono što joj je poručio taj bolesnik. Nama je bolesnika preko glave jer ovo nije prvi put da joj kockari prete, i to silovanjem, i vređaju joj porodicu zato što je izgubila meč. Pa njoj je najteže, a ne tamo nekom kockaru ko je izgubio par hiljada dinara. Pa ona bi pobedom uzela više. Danas svako može da uzme telefon i da piše svašta - rekao je Kostić za naš portal.

Foto: Tanjug/AP

Natalija Stevanović

On je poručio da se nada da oni koji prete neće proći nekažnjeno. Ne samo zbog Natalije, već zbog svih teniserki koje trpe sličnu torturu.

- Nismo puno razgovarali, ali koliko sam shvatio planiraju da slučaj prijave policiji. Vidi se da je naš čovek u pitanju, dakle mogu ga pronaći organi reda. Mora se nešto uraditi iz predostrožnosti kako neki bolesnik slučajno ne bi prešao sa reči na dela - jasan je brižan otac.

Podsetimo, Natalija je dobila gnusne poruke eksplicitne sadržine:

- "Dakle ja ću te naći i naje*ati ti se majke! Naći ću te, silovat ću i razrezati u komade pi*ka ti materina lopovska retardirana". "Je*em li ti mrtvu majku u grobu. Je*em ti poreklo što imaš. Ku*vo jedna". "Da bog da kičmu slomila".

Republika

Foto: Instagram printscreen/nadalija

 

Na sve ovo Natalija je ostala smirena.

- Šta bi trebalo da kažem nakon ovoga? Treba da brinem za moj život, samo zato što sam izgubila nakon povrede? Sportisti daju sve najbolje na terenu i ovakve preteće poruke su nešto stvarno ozbiljno! Postavljam ovo po prvi put, zato što sam umorna od dobijanja ovakvih poruka osim kada dobijam mečeve - poručila je srpska teniserka.

Foto: Instagram printscreen/nadalija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Postar

17.09.2023 15:15

Milicijo hapsi mafijase.

ivana

17.09.2023 18:22

@Postar - Cqle je mafijas.prodao cerkin mec

Marki

17.09.2023 18:20

Otac je zaradio mnogo hiljada dinara dajuci instrukcijecerki kako da odigra !!! a sad kuka sto mu maltretiraju cerku