NEMA PREDAHA ZA NOLETA! Evo kada Đoković izlazi na teren! Rival mu je STARI znanac!

Autor:

Sport

15.09.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije u drugom kolu Dejvis kupa igra protiv domaćina Španije.

NEMA PREDAHA ZA NOLETA! Evo kada Đoković izlazi na teren! Rival mu je STARI znanac!

Foto: Tanjug/AP

Priključio se u sredu Novak Đoković "orlovima" u Valensiji, a danas će biti najjači adut selektora Viktora Troickog u meču drugog kola Dejvis kupa protiv selekcije Španije.

"Crvena furija" bi lako mogla već posle ovih duela da se preseli u gledalište i završnom turniru u Malagi prisustvuje samo kao domaćin, ali ne i učesnik, pošto su u prvoj rundi izgubili od Češke s maksimalnih 0:2.

Sada Nole i ekipa imaju šansu da izbace Špance iz daljeg takmičenja, koji su na ovo takmičenje došli bez svoja dva najbolja igrača Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala. Trenutno drugi teniser sveta je zbog premora odlučio da preskoči obaveze u nacionalnom timu, dok se "kralj šljake" oporavlja od operacije i nije odigrao nijedan turnir još od Australijan opena početkom godine.

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere igra prvi meč

Laslo Đere će izaći prvi na teren protiv Alberto Ramosa Vinjolasa oko 15 časova, dok Novak i njegov stari znanac Alehandro Davidovič Fokina igraju posle tog meča, ne pre 16 sati.

Ukoliko bude nerešeno posle uvodna dva duela, okršaj Španije i Srbije odlučivaće dublovi - Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić igraće protiv Marsela Granoljersa i Alehandra Davidoviča Fokine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading