NIŠTA OD NOVE TITULE: Novak Đoković NE IGRA na slavnom turniru!

Autor:

Sport

23.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je razočarao mnoge teniske fanove.

NIŠTA OD NOVE TITULE: Novak Đoković NE IGRA na slavnom turniru!

Foto: Tanjug/AP

Objavljena je završna lista učesnika za predstojeći Lejver kup, koji se igra u Vankuveru, a na njoj neće biti Novaka Đokovića.

Tako je srpski teniser ostao bez šanse da se bori za drugu titulu na ovom Kupu, pošto je 2018. godine došao do pobede u Timu Evropa. Drugo učešće se nije najbolje završilo, jer je Noletov tim prošle godine poražen od Tima sveta.

U Tim sveta, koji sa klupe predvodi Džon Mekinro, igraće Tomi Pol, Fransisko Serundolo i Ben Šelton, koji će se priključiti Tejloru Fricu, Frensisu Tijafou i Feliksu Ožeu-Alijasimu čije je učešće ranije potvrđeno.

Sa druge strane, Bjorn Borg, selektor Tima Evropa, pozvao je Huberta Hurkača i Gaela Monfisa, koji će biti u timu sa Holgerom Runeom, Kasperom Rudom, Stefanosom Cicipasom i Andrejem Rubljovim.

- Ovo je talentovana grupa, mešavina iskustva i mladosti. Tejlor, Frensis, Feliks i Tomi, svi su bili deo naše prethodne pobede u Londonu i to nam daje dodatno samopouzdanje za ovu godinu. Svi osećamo da imamo dobre šanse - rekao je Mekinro.

Sa druge strane, Hurkač je istakao da se raduje učešću na ovom takmičenju

- Radujem se Lejver kupu. Biće sjajno biti u Vankuveru sa nekim od rivala pod vođstvom selektora Borga. Daću sve od sebe da pomognem Timu Evropa da vrati titulu - istakao je "bombader" iz Vroclava.

Inače, ovo će biti šesto izdanje ovog turnira, a igraće se u kanadskom gradu, od 22. do 24. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading