NE IGRA U AMERICI! Novakov najveći rival se POVUKAO!

Autor:

Sport

15.08.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće olakšan put našem asu do potencijalne titule.

NE IGRA U AMERICI! Novakov najveći rival se POVUKAO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Endi Marej, Novakov najveći rival na Turu, ne računajući povređenog Rafaela Nadala, povukao se sa mastersa u Sinsinatiju zbog povrede.

Marej se sa turnira povukao zbog povrede stomačnog mišića, saopštili su organizatori ovog takmičenja.

Slavni teniser je odlučio da preskoči igranje na turniru u američkoj državi Ohajo, kako bi se potpuno oporavio do starta US opena, poslednjeg grend slem turnira sezone, koji počinje za manje od dve nedelje, objavio je britanski BBC. 

Inače, Britanac je inače dva puta osvajao masters u Sinsinatiju, 2008. i 2011. godine, a oba puta je u finalima pobeđivao Novaka Đokovića.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Jasno je da je povlačenjem Endija Novaku dodatno olakšan put do titule, pošto mu je rođeni Škotlanđanin jedan od najvećih rivala u karijeri, i neko ko je često znao da ga pobeđuje u najbitnijim mečevima.

Podsetimo, Endijeva karijera je već nekoliko godina u padu, išao je i na operaciju kuka, pa je pravo čudo kako je legenda ovog sporta i dalje u mogućnosti da se takmiči na najvišem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading