ĐERE NASTAVLJA DA DERE: Laslo rutinski do četvrtfinala u Kicbilu!

Autor:

Sport

02.08.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda srpskog tenisera.

ĐERE NASTAVLJA DA DERE: Laslo rutinski do četvrtfinala u Kicbilu!

Foto: Tanjug

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Kicbilu, pošto je u osmini finala pobedio rutinski savladao Brazilca Tijaga Sibuta Vajlda rezultatom 2:0 (7:6, 6:3).

Laslo je do trijumfa došao posle jednog sata i 36 minuta igre.

Tokom prvog seta su oba tenisera sigurno osvajala svoje servis gemove, pa nije viđena niti jedna brejk lopta. Na kraju je taj deo igre rešen u taj-brejku, koji je sa 7:5 pripao srpskom asu.

U drugom setu nije bilo drame, a za to zasluge idu Laslu koji je već u drugom gemu oduzeo servis protivniku. Đere je potom do kraja meča čuvao svoj servis i drugi set je osvojio rezultatom 6:3.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Srpski teniser će u četvrtfinalu ukrstiti koplja sa Argentincem Pedrom Kaćinom, koji je sa 2:0 (7:5, 6:3) pobedio Alberta Ramosa-Vinjolasa iz Španije.

Ovaj rezultat u Kicbilu je samo potvrda da se Đere nalazi u fantastičnoj formi, pošto je i prošle nedelje bio sjajan, kada je stigao do finala turnira u Hamburgu, gde ga je zaustavio aktuelni olimpijski šampion Aleksander Zverev.

Tim prošlonedeljnim rezultatom je Đere skočio sa 57. na 38. poziciju na ATP listi, a odličnom igrom u Kicbilu bi trebalo da narednog ponedeljka napreduje bar za još pet mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading