DA LI JE TO NOVAK ĐOKOVIĆ ILI MAJKL DŽEKSON? Srbin naučio nove plesne pokrete i oduševio planetu (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski plesač bio je Noletov instruktor.

DA LI JE TO NOVAK ĐOKOVIĆ ILI MAJKL DŽEKSON? Srbin naučio nove plesne pokrete i oduševio planetu (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/salif_crookboyz

Novak Đoković i Salif Gaj plešu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovog leta će konačno ponovo zaigrati na američkom tlu, pošto će učestvovati na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu, a tokom priprema za pomenute turnire je izdvojio i malo vremena da se zabavi.

Naime, Nole je snimao reklamni spot za svog glavnog sponzora, a deo te kampanje bio je i francuski umetnik i plesač Salif Gaj, koji je detalj sa snimanja podelio na svom Instagram nalogu.

Na snimku se vidi kako Gaj podučava Novaka plesnim potezima, poput onih koji su proslavili legendarnog Majkla Džeksona, a sve je prošlo uz puno smeha i zabave.

Nije samo šampion nego i neverovatno ljudsko biće. Hvala ti na ljubaznosti i borbenom duhu. Nole, ponosan sam što smo u istom timu - napisao je Salif u sklopu objave.

Mladi Francuz nije krio oduševljenje kada je saznao da je srpski as za njega znao i pre ovog druženja, pišu inostrani mediji.

Inače, Gaj je pre svega poznat kao ulični plesač, a zaštitni znak mu je "munvok", što je demonstrirao i tokom druženja sa Noletom.

Što se Đokovića tiče, njegove misli su usmerene ka američkoj turneji gde će mu glavni cilj biti da osvoji 24. grend slem trofej u karijeri, a treći u ovoj sezoni.

Podsetimo, Nole je do pehara dolazio na Australijan openu i Rolan Garosu, a na Vimbldonu je zaustavljen u finalu kada ga je posle velike borbe savladao mladi Karlos Alkaraz, trenutno prvi reket planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading