ĐOKOVIĆ POMOGAO MLADIM KOŠARKAŠIMA DA OSVOJE ZLATO: Izjava selektora Stefanovića ŠOKIRALA mnoge!

Autor:

Sport

02.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci su vratili veru u srpsku košarku.

ĐOKOVIĆ POMOGAO MLADIM KOŠARKAŠIMA DA OSVOJE ZLATO: Izjava selektora Stefanovića ŠOKIRALA mnoge!

Foto: FIBA

U18 košarkaška reprezentacija Srbije

Mladi košarkaši Srbije, starosti do 18 godina, osvojili su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Nišu, nakon što su u velikom finalu, rezultatom 81:71, savladali vršnjake iz Španije.

Odigrali su "orlići" fenomenalan turnir, svaku utakmicu su dobili dvocifrenom razlikom, a najbolju partiju su pružili u finalu, protiv najzahtevnijeg protivnika, koji u sjajnoj atmosferi niške dvorane Čair nije imao nikakvu šansu.

Uspeh mladih košarkaša se pročuo, a jedan od onih koji je uputio javnu čestitku "orlićima" je bio i Novak Đoković, jedan od najboljih sportista u istoriji.

Foto: Printscreen/Instagram/Novak Djokovic

Objava Novaka Đokovića na Instagramu

Na njegovu poruku, reagovao je Nenad Stefanović, strateg "orlića", koji se putem Tvitera obratio Đokoviću.

- Nole majstore, hvala na čestitkama, preneli su mi sve dečaci. Samo da te obavestim, da su se urme jele pre i na poluvremenu utakmica naših momaka na prvenstvu. Hvala, šampione - napisao je Stefanović na svom profilu.

Jasno je da je trener FMP-a aludirao na Novakovu izjavu, koju je dao na jednoj od konferencija za medije tokom Rolan Garosa, da tokom mečeva voli da konzumira urme, kao i još neke druge namirnice tokom pauze između gemova, pa se slobodno može reći da i Novak ima svoj udeo u ovom zlatu.

Podsetimo, ova generacija je prva nakon punih pet godina koja je Srbiji donela zlatnu medalju iz mlađih kategorija u košarci. Nadamo se da ćemo se jednog dana radovati i uspesima ovih igrača u seniorskoj konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading