ŠAMPIONI! Najbolji ČESTITAO najboljima: Đoković ODAO PRIZNANJE "orlićima" (FOTO)

Autor:

Sport

01.08.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je rešio da se oglasi.

ŠAMPIONI! Najbolji ČESTITAO najboljima: Đoković ODAO PRIZNANJE "orlićima" (FOTO)

Foto: FIBA

U18 košarkaška reprezentacija Srbije

Srbija ne mora da brine za budućnost, bar kada je košarka u pitanju!

Ova rečenica najbolje oslikava situaciju sa Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina koje je održano u Nišu i na kom su "orlići" prekinuli dominaciju Španaca, savladali ih u finalu sa 81:71 i stigli do titule.

Našu zemlju zlatom su obradovali Nikola TopićAndrej MušickiBogoljub Marković, Filip Jović, Đorđe Ćurčić, Matija Milošević, Pavle Nikolić, Aleksa Ristić, Ognjen Romić, Andrej Kostić, Pavle Mišić, Mitar Bošnjaković, selektor Nenad Stefanović i ostatak stručnog štaba, a MVP turnira bio je upravo kapiten naše selekcije Topić.

Od kada se susret sa Špancima završio nižu se čestitke na račun "orlića", a priznanje najboljima odao je još jedan najbolji - Novak Đoković! On se oglasio na svom Instagram nalogu gde je podelio fotografiju naših reprezentativaca i napisao "šampioni".

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Novak Djokovic

Objava Novaka Đokovića posvećena "orlićima"

 

Zaista, velika čast za Nenada Stefanovića i njegove izabranike koji su na putu ka zlatu rušili sve pred sobom i pobeđivali Češku, Finsku, Sloveniju, Dansku, Izrael, Nemačku i na kraju Španiju.

Što se Novaka Đokovića tiče, on je krenuo sa pripremama za nastavak sezone i američku turneju čija će kruna biti US Open koji se održava od 28. avgusta do 10. septembra. Pre toga Nole će igrati u Sinsinatinu (13. - 20. avgust), a pored mečeva u singlu nastupiće i u dublu sa Nikolom Ćaćićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading