PRE NEGO ŠTO KRENE PRISVAJANJE ZASLUGA... Sa Malog Kalemegdana ZAGRMELI: Čestitamo "orlićima", mi smo za srpsku košarku UVEK TU!

Autor:

Sport

31.07.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet oglasila se saopštenjem.

PRE NEGO ŠTO KRENE PRISVAJANJE ZASLUGA... Sa Malog Kalemegdana ZAGRMELI: Čestitamo "orlićima", mi smo za srpsku košarku UVEK TU!

Foto: FIBA

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Nišu pobedom na vršnjacima iz Španije rezultatom 81:71.

Ovom pobedom Srbija je prekinula dominaciju Španaca koji su tri puta u nizu osvajali takmičenje u ovom uzrastu.

Budućnost košarke u Srbiji je svetla, što su dokazali ovi momci osvojivši turnir bez poraza. Padali su redom Češka, Finska, Slovenija, Danska, Izrael, Nemačka i na kraju Španija. Nikola Topić bio je najbolji pojedinac finalnog meča i postigao je 24 poena, Bošnjaković je dodao 21. Kod poražene ekipe istakao se Mario Fernandez sa 17.

Po završetku utakmice "orlići" su dobili čestitke od mnogih ljudi iz sveta košarke, ali i drugih životnih sfera, a obratili su im se i sa Malog Kalemegdana. Crvena zvezda Meridianbet oglasila se saopštenjem u kom je čestitala juniorskoj reprezentaciji na zlatu, ali i uputila žestoku prozivku na nepoznatu adresu.

 

 

Košarkaška reprezentacija Srbije za igrače do 18 godina, osvojila je u nedelju uveče titulu prvaka Evrope!

Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet  želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima:

Svim igračima koji su ovu medalju izborili na terenu, selektoru Nenadu Stefanoviću i njegovom stručniom štabu, kao i svim ljudima koji su bili direktno uključeni u rad ove selekcije do 18 godina.

Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda Meridianbet, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića.

Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina.

KK Crvena zvezda Meridianbet će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na prvom mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima - stoji u saopštenju.

Da li su iz Zvezde Meridianbet mislili na večitog rivala Partizan ili na nekog drugog ostaje nepoznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
MOZE LI BEZ IMENA KLUBA

31.07.2023 14:21

ONA NIKAD NECE DOSTICI BROJ KOSARKASA PARTIZANA KOJI SU DONELI SLAVU KOSARKE JUGOSLAVIJE POTOM SRBIJE. Da svi su zasluzni bez naglasaka na bilo koji klub ! Pobedila je SRBIJA

Mi pa mi

31.07.2023 14:29

VI STE UVEK TU ! ? KOJI CINIZAN KOJA BAHATOST. A STA DRUGI NISU ! SRAMOTA HVALISAVCI

Dule

31.07.2023 19:27

Kakva bolest po društvo izbija iz ovog kluba i njegovih saopštenja :-(