NEUSPEH NA STARTU: Kinez KOBAN po Dušana Lajovića!

Autor:

Sport

02.08.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od plasmana u drugo kolo.

NEUSPEH NA STARTU: Kinez KOBAN po Dušana Lajovića!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je već na startu ATP turnira u austrijskom gradu Kicbilu pošto ga je danas pobedio Kinez Žižen Žang rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) za samo sat i tri minuta igre.

Kinez je u prvom setu napravio dva brejka i rutinski poveo 1:0. Već u trećem gemu je oduzeo servis srpskom teniseru, a osvajanje prvog dela igre je potvrdio u devetom, kada je ponovo brejknuo Lajovića.

U istom ritmu je Kinez nastavio i u drugom setu. Prvi servis gem je po Lajovića bio koban, Ženg je odmah stigao do prednosti, koju je zatim čuvao bez problema, da bi, kao i u prvom setu, u poslednjem gemu napravio novi brejk i stigao na kraju do ubedljive pobede.

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Žižen je drugi put ove sezone eliminisao Lajovića. Prethodno mu je Lajović zbog povrede predao meč u prvom kolu Rolan Garosa.

U narednoj rundi, kineski teniser će se sastati sa Dominikom Timom, domaćim teniserom, koji se sa 2:0 savladao Argentinca Fakunda Banjisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading