ZAOSTAO U RAZVOJU, PRIRODNO GLUP: Đoković nikada ovako JAKO nije UDARAO po ZAPADNJACIMA!

Autor:

Sport

01.08.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči oštre kao britva od nerđajućeg čelika.

ZAOSTAO U RAZVOJU, PRIRODNO GLUP: Đoković nikada ovako JAKO nije UDARAO po ZAPADNJACIMA!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oduvek se nalazio na meti zapadnih medija i navijača, koji su oduvek bili privrženi Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Napadi na srpskog asa su s godinama postajali sve jači, veći, bezobrazniji i odvratniji, a kada je Nole konačno i prestigao svoje najveće rivale po svim mogućim parametrima, zapadnjaci su izgubili glavu. Od tada više ne biraju reči kako da uvrede Srbina ili umanje sve ono što je poštenim radom, velikim trudom i uz mnogo prolivenog znoja postigao.

Sada je odlučio svima da im zapuši uši njegov otac, Srđan Đoković.

Pa neka nastave da mu zameraju. Vidim da su mu nešto napakostili. Vidim da je neuspešan, da je zaostao u razvoju, da je prirodno glup. Sve su to oni. A on je uspešan, najuspešniji, najbolji na svetu. Toliko o tome - rekao je Đoković senior za "Sportal".

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Podsetimo, Novak je trijumfom na ovogodišnjem Rolan Garosu postao čovek sa najviše grend slem titula u istoriji tenisa (23), iz sebe ostavivši Nadala (22) i Federera (20). Takođe, što se grend slem uspeha tiče, Nole je jedini čovek koji je najmanje po tri puta osvajao svaki od najvećih turnira, a za razliku od Rafe i Rodžera je u jednom trenutku bio vlasnik svih pehara odjednom.

Takođe, Đoković je rekorder i po broju nedelja na prvom mestu ATP liste, sa 389 sedmica na vrhu. Daleko iza Noleta su i po tome Federer (310) i Nadal (209).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading