ĐOKOVIĆ KAO JOKIĆ! Novak sve IZNENADIO pojavom na NEOBIČNOM mestu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.08.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin i dalje "puni baterije" za američku turneju.

ĐOKOVIĆ KAO JOKIĆ! Novak sve IZNENADIO pojavom na NEOBIČNOM mestu! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Novak Đoković nije uspeo da stigne do titule na Vimbldonu i nastavi višegodišnju dominaciju u Londonu, te je na trećem grend slemu sezone u finalnom meču poražen od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima.

Po završetku ovog duela Nole je rešio da odmori i to prvo na crnogorskom, pa hrvatskom primorju, a zatim je more zamenio planinom.

Snimljen je Đoković na neobičnom mestu i može se reći da je druženje sa Nikolom Jokićem uticalo da se baš ovde nađe. O čemu se zapravo radi?

Novak i njegova porodica nastavili su da "pune baterije" pred naredne izazove i američku turneju srpskog tenisera, te su uočeni na planini Durmitor.

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimci na kojima Nole jaše konja, te nema dileme da je savet o ovim životinjama zatražio i od osvajača NBA lige Nikole Jokića.

Podsetimo, Đoković će u nastavku sezone zaigrati na američkoj turneji, a prvi turnir na kom će nastupiti je Sinsinati koji je na programu od 13. do 20. avgusta. Ovde će Novak igrati u obe konkurencije - singlu i dublu, a odmah posle toga uslediće i poslednji grend slem turnir u sezoni - US Open koji će se održati od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading