KIRJOS BRUTALNO ISKREN: Zbog opijanja i žurki osećam se kao da imam 57 godina

Autor:

Sport

29.07.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šanse da igram do 33, tvrdi ekscentrični Nik

KIRJOS BRUTALNO ISKREN: Zbog opijanja i žurki osećam se kao da imam 57 godina

Foto: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos

Nevaljali dečko svetskog tenisa, Nik Kirjos, ponovo je šokirao javnost svojim izjavama.

Naime, prošlogodišnji finalista Vimbldona već uveliko razmišlja o penziji, iako ima samo 28 godina, što se može naslutiti nakon njegovog poslednjeg intervjua za australijske medije. Na pitanje da li sebe vidi na ATP turu za pet godina, ekscentrični Australijanac grčkog porekla odgovorio je u svom stilu i kao iz topa:

- Nema je*ene šanse! Nema šanse! Brate, ne postoji šansa da igram do 33. godine. Ludilo je da Kirjos igra do 33, neću igrati tada. Obećavam vam, kada odem, nećete me više videti. Raspored je van kontrole, ja postajem stariji. Imam 28, ali opijanje i žurke, sada se osećam kao da imam 57 - rekao je Nik Kirjos.

Budući da je već dugo povređen, slobodno vreme uglavnom provodi komunicirajući sa svojim fanovima na Instagramu. Odgovarajući na njihova pitanja, a znajući koliko je prethodno hvalio sposobnosti Novaka Đokovića, dao je prilično iznenađujući ogovor ko mu je bio najteži rival na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

NIJE NA LISTI: Novak Đoković

Cicipas, Nadal, Vavrinka - orgovorio je Nik.

Podsetimo, Kirjos je tokom karijere osvojio sedam titula i od turnira zaradio oko 12,5 miliona dolara, pa i ne bi bila neka greda se momentalno povuče iz tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading