OGLASIO SE VUK KOSTIĆ! Nakon izjave da bi stavio Berlinski zid između Srba i Hrvata, glumac napisao OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Kostić se oglasio nakon izjave koja je izazvala burne reakcije u javnosti.

OGLASIO SE VUK KOSTIĆ! Nakon izjave da bi stavio Berlinski zid između Srba i Hrvata, glumac napisao OVO! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

Glumac Vuk Kostić svojom izjavom o odnosu Srba i Hrvata izazvao je razne reakcije u javnosti, a sada se oglasio putem Instagram profila i objasnio zašto je rekao da bi trebalo izgraditi Berlinski zid između dva naroda.

- Ako sa nekim ratuješ tri puta u 100 godina. Austrougarska i Hrvatska: Srbija, Prvi Svetski rat 1914. godina. Nemačka i Hrvatska: Srbija – Drugi svetsi rat 1941. godine. Bratoubilačko-komšijski rat 1991. godina. Sve ukupno osam miliona žrtava. Poruka – Nemojte ni pokušavati da se družite, istorija se ponavlja - napisao je glumac i dodao:

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

Vuk Kostić se oglasio

- Figurativno rečeno, Berlinski zid – nemamo mi pare za to, ali ušteda bi bila više miliona ljudi dugoročno gledano - zaključio je Vuk Kostić.

Podsetimo, glumac je u intervjuu za Sputnjik dao izjavu koja je zapalila društvene mreže i javnost.

- Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo. Mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesreća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo. Mi smo najviše krivi koji smo kao uvek bili - hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao da se družimo. Ne možete kad stalno buše loptu. Mene to jako pogađa, ja se saosećam sa žrtvama, to je najprljaviji rat u zadnjih ne znam koliko vekova, to je bio opšti haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading