TRAGEDIJA NA SVADBI, JAUCI ODJEKIVALI SALOM! Jezive scene prekinule veselje, barjaktar POGINUO!

Autor:

Zabava

29.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila detalje stravične tragedije na svadbi.

TRAGEDIJA NA SVADBI, JAUCI ODJEKIVALI SALOM! Jezive scene prekinule veselje, barjaktar POGINUO!

Foto: pixabay.com, Tanjug/S. ILIĆ, shutterstock

Pevačica Mirjana Mima Bažalac, koja je bila i deo muzičkog takmičenja ''Nikad nije kasno'' ispričala je detalje sa svadbe u Priboju na kojoj je prošle godine pevala, a koja je završena stravičnom tragedijom. 

- Prvi put u životu sam doživela da se veselje prekine, a pevam ravno 30 godina! U početku je sve delovalo normalno, svadba kao svadba. Mladenci divni, a ni narod nije sedao, svi su igrali sve vreme. Radno vreme muzičara je bilo do ponoći i sve je išlo kako treba. Prošla je torta, vatromet i ostalo je još malo da se svira i veseli… Ali negde sat vremena pred kraj otišla sam do toaleta, a kad se vratila zatekao me je jeziv prizor - priča ona i nastavlja:

Foto: Youtube.com Grand printscreen

Mirjana Mima Bažalac

- Na metar od mene stajala je starija gospođa koja mi je pre toga naručila pesmu i kaže mi kroz suze "Ipak mi nećete pevati Zlatiborske zore“. Ništa nisam shvatila, čak nisam čula ni da muzika više ne svira. Uhvatila sam je za ruku i rekla joj:"Verujem da žurite, ali evo, ići će pesma odmah“, na šta mi je odgovorila: "Neće dušo, nema više ni muzike, ni veselja. Barjaktar nam je poginuo na 500 metara odavde"- ispričala je pevačica i dodala da veći šok i tugu za tri decenije rada nije doživela:

Foto: Youtube.com Grand printscreen

Mirjana Mima Bažalac o tragediji na svadbi

- Samo sam sela na neki kanabe koji je bio tu u holu, oduzeta. Nikada ovo nisam doživela u životu, stvarno je bilo jezivo. Nije bilo nikog osim muzičara, samo muk i tišina, poneki uzdisaj konobara i jauci ispred sale. Strašno, dečko je bio ’94. godište, život je bio ispred njega. Stvarno velika tuga - rekla je u ona u neverici za Grand.

Mima i dalje ne može da prihvati šta se dogodilo, a za sve krivi alkohol.

- Mislim da je rešenje prosto i jednostavno. Ili taksi ili pojačana kontrola policije. Nema milion sala za proslave, zna se gde su veselja i policija bi morala da ima patrole na 50 metara sa obe strane i to je to. Ko nije u stanju da vozi, isključe ga i bar neki život bude spašen. A ovako eto…tuga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading