ČOLA PROSIO VASPITAČICU, ONA GA ODBILA! Ona je jedina žena koja nije želela da bude sa pevačem, a on je LUDEO za njom!

Autor:

Zabava

29.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna skrivena trideset godina.

ČOLA PROSIO VASPITAČICU, ONA GA ODBILA! Ona je jedina žena koja nije želela da bude sa pevačem, a on je LUDEO za njom!

Foto: youtube.com

Pevač Zdravko Čolić važio je za miljenika žena i velikog zavodnika, a mnoge dame su pokušale da osvoje njegovo srce. Ipak, to je uspela samo supruga Aleksandra sa kojom ima dve ćerke.

Međutim, sada je otkriveo da je Čola u mladosti bio zaljubljen u jednu vaspitačicu Gogu, koju je čak i prosio, a onda ga je odbila.

- Desilo se jednom da sam žurio po mlađeg sina u obdanište i da sam svratio u jednu obližnju radnju da kupim deo za grejanje, jesenje vreme, trebalo je da počne grejna sezona. Zamolim ih u radnji da požure jer žurim i ja po sina u vrtić, a vlasnik radnje me pita kod koje vaspitačice mi ide dete. Ja kažem:"Kod Goge", a on skoči i kaže da je Goga u mladost bila velika lepotica koju je prosio Zdravko Čolić -  ispričao Dragan J. Vučićević za Informer TV, a onda otkrio i da je priču proverio sa pevačem:

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić nesrećno bio zaljubljen u vaspitačicu Gogu

- Jednom prilikom dok sam sedeo s Čolom, setim se toga i pitam ga za Gogu, a on skoči:"Gogu, Franjinu ćerku, kako ne znam. Istina je". Tako da eto, Čola je bio zaljubljen u vaspitačicu Gogu iz Železnika, ali ga je ona odbila - ispričao je Vučićević i otkrio tajnu staru više od 30 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading