DEČKA TIJANE AJFON OD VELJINE EKIPE ČUVAJU CRNOGORSKI KRIMOSI: Sa starletom HITNO napustio Beograd nakon zapaljenog automobila!

Autor:

Zabava

12.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suvlasnik beogradske teretane B. R. pobegao je sa starletom iz Srbije i trenutno se nalazi u Budvi, gde uživaju s društvom.

DEČKA TIJANE AJFON OD VELJINE EKIPE ČUVAJU CRNOGORSKI KRIMOSI: Sa starletom HITNO napustio Beograd nakon zapaljenog automobila!

Foto: ST/N. Pančić, Privatna arhiva

Starleta Tijana Ajfon i njen dečko B. R. sklonili su se iz Srbije u Crnu Goru nakon što joj je pre nekoliko dana zapaljen auto, a sve jer ga navodno preko nje opominju pripadnici klana Velje Nevolje koji su na slobodi. 


Kako smo dalje saznali, Tijana i B. R. dogovorili su se da u jeku skandala odu iz Beograda jer ne znaju da li neko ponovo može da napravi sačekušu. Takođe, Ajfonkin dečko navodno poznaje neke crnogorske krimose, pa i s njima hoće da popriča o situaciji koja im se desila u Beogradu. On želi da sazna da li možda njegovi prijatelji znaju nešto više o zapaljenom automobilu, to jest, da li su čuli neke priče koje bi mu koristile.

Foto: Instagram.com

Tijana Ajfon

 


- Otkako je Tijani zapaljen auto, ni ona ni njen dečko nisu mirni. Ne znaju šta još može da se desi, da li ih neko prati i snima, pa su rešili da na neko vreme odu iz zemlje. Pošto ona više nema zabranu da uđe u Crnu Goru, dogovorili su se da je najbolje da se sklone tamo jer je ona svakako išla na venčanje Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović na Svetom Stefanu. Dogovorili su se da prvo otputuje ona, pa da on dođe kasnije pošto je prvo s nekim ortacima trebao da se vidi, a i inače ne voli javno da se eksponira - priča za naš list upućen izvor i dalje otkriva da su se B. R. i Ajfonka sastali tek na venčanju predveče u hotelu:

Foto: Instagram.com

Tijana Ajfon

 


- Tijana se ceo dan provela na venčanju i sebi je iznajmila smeštaj nedaleko od mesta gde je Matora pravila svadbu. Njen dečko se po dolasku odmah sastao s drugovima, za nekoliko njih se zna da su opasni momci. Oni su mu obećali da su za sve što mu treba tu, te da će mu rado pomoći da reši novonastalu situaciju. Tijana se nije odvajala od njega, a koliko je zaljubljena, govori i činjenica da je rekla prijateljima da bi za njega sve uradila.

Foto: Privatna arhiva

Tijanin dečko B. R. se po dolasku na primorje našao sa prijateljima koji ga štite

 


Inače, Tijana je juče u toku dana na društvene mreže kačila atmosferu sa svadbe i iz hotela u kom se provodila, a kad je njen izabranik stigao u Crnu Goru, prestala je da se slika i snima.


- Tijani je dečko tražio da ne objavljuje nijednu sliku gde su zajedno. Nije hteo da se zna gde im je lokacija, ali su se, na kraju, odali jer su drugi gosti snimali i slučajno su B. R. uhvatili u kadru, pa je ipak završio na Instagramu. On i Tijana se nisu odvajali jedno od drugog, pričali su o celoj situaciji, a s njim je došlo još nekoliko prijatelja jer je insistirao da na svadbi ne bude sam. Videlo se da je pod tenzijom, ali mu je bilo lakše što nije sam i što je s Tijanom - priča izvor.

Foto: Instagram printscreen

Tijana Ajfon

 


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa B. R., ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na broj poznat redakciji.


Ajfonka istetovirala "Volim te jako"


Matora je na svadbi zamolila prijatelja koji je tatu majstor da ispunjava želje zvanicama i tetovira sve koji budu želeli uspomenu s venčanja, a Ajfonka je na ruci poželela da ima reči "Volim te jako". Tijana je posle na Instagramu pisala da je to bila prva svadba na kojoj 

Foto: Instagram printscreen

Tijanina nova tetovaža

 

 

Provocirala Veljine stihom
"nevolja nevolju privlači"


Ajfonka je skočila sa stolice kad je di-džej pustio pesmu "Isti igrači", koju pevaju Mina Kostić i i Goran Vukošić, pa je provocirala Veljin klan stihom "nevolja nevolju privlači". Ovaj deo teksta glasi: "Nevolja nevolju privlači, isti smo isti igrači. Sudbina to je, znaš li, znaš li? Baš smo se našli! Padali su na kolena hrabri, oko mene je minsko polje. Dubina dekoltea razoruža i karakter čelične volje." Inače, poznato je da je ova pesma "himna" Belivukovog klana, to jest, da su je pripadnici ozloglašene grupe često pevali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading