AJFONKIN DEČKO "PEVA" U POLICIJI ZAŠTO MU PRETE VELJINI LJUDI: Starletin partner ide u stanicu zbog paljenja automobila na Zvezdari

Autor:

Zabava

11.07.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. R., suvlasnik jedne teretane u Beogradu, moraće da objasni zbog čega se priča da ima nesuglasice s ljudima iz Belivukovog klana koji su na slobodi.

AJFONKIN DEČKO "PEVA" U POLICIJI ZAŠTO MU PRETE VELJINI LJUDI: Starletin partner ide u stanicu zbog paljenja automobila na Zvezdari

Foto: ST/N. Pančić, Privatna arhiva

Dečko Tijane Maksimović, koja je poznatija kao Tijana Ajfon, biće saslušan u policiji zbog toga što joj je zapaljen auto na Zvezdari u noći između nedelje i ponedeljka, a on se navodi kao navodni motiv napada na starletu. Izvesnog B. R., koji je suvlasnik jedne teretane u Beogradu, preko starlete opominju pripadnici klana Velje Nevolje koji su na slobodi, a s kojima ima nesuglasice, pa će nadležnim organima morati detaljnije da pojasni kakav mu problem pravi Belivukova ekipa.


Kako Republika saznaje, on bi trebalo da se pojavi u policijskoj stanici, a do tada se maksimalno krije od medija i ne želi da komentariše novonastalu situaciju pošto zna da je Tijana bila u višegodišnjoj vezi sa Milovanom Tadićem Miksom, navijačem Partizana koji je hapšen zbog sumnje da je sarađivao u krivičnim delima s Belivukom.

Foto: Nikola Mutić, Vladimir Lukic, MUP

Automobil starlete koji je zapaljen

 


- B. R. dugo je s Tijanom, ali su se tek nedavno pojavili problemi s ekipom Velje Nevolje. Niko ne zna kad je konkretno nastao problem i zbog čega, ali se očigledno nešto dešava. Svima je jasno da Veljinim ljudima smeta njen dečko, ali niko ne zna da li on nešto zna što bi njih uznemirilo. B. R. posebno je besan pošto se pojavio u medijima i što će, najverovatnije, morati u policiju na saslušanje budući da se navodno on navodi kao motiv napada na starletu - priča nam izvor blizak paru i dodaje da je on insistirao na tajnoj vezi i da mu ovo nikako ne ide u prilog:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tijana Ajfon

 


- Otkako su ušli u vezu, dogovor je bio da se kriju i nigde ne pojavljuju zajedno, pogotovo što on ima ženu i decu, koje je ostavio zbog nje. Sad ga zovu ljudi sa svih strana da pitaju šta se dešava, a on se nikome ne javlja na telefon dok ne vidi kako će situacija dalje da teče - priča nam izvor blizak starleti.

Foto: Tanjug/Estock/MUP

Veljko Belivuk i Marko Miljković

 


Nakon ovih saznanja pokušali smo da stupimo u kontakt sa B. R., ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive niti je odgovarao na naše poruke.


Starleta u jeku skandala pobegla u Crnu Goru


S druge strane, u jeku skandala Tijana je otputovala u Crnu Goru, da se skloni od svega, jer odnedavno može ponovo da putuje tamo nakon duže zabrane ulaska u zemlju. Ajfonki su prošle godine državne službe Crne Gore zabranile ulazak zbog sumnji da je u bliskom odnosu s Veljkom Belivukom, kojem se sudi za teška ubistva.

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon

 


- Tijana je u dogovoru s dečkom otišla u Crnu Goru. Dogovorili su se da se razdvoje na neko vreme zbog cele situacije. On nije javna ličnost, nikad mu se dosad nije desilo da bude u centru skandala. Ne javlja se više na nepoznate brojeve, a s Tijanom priča samo preko video-poziva. Tijana je navikla na ovakve situacije jer ovo nije prvi put da je povezuju s klanom Velje Nevolje, ali za B. R. ovo je sve novo - priča izvor.


Tijanina porodica i dalje u strahu


Nakon što je Tijani Ajfon zapaljen auto njena porodica je u velikom strahu, a majka je zove po ceo dan.


- Oni su kod kuće bili van sebe kad su saznali šta se desilo, pogotovo što Tijana nije stigla odmah da objasni celu situaciju, pa su neke stvari saznali iz medija. Kad je majka pročitala da se pominje i Belivukova ekipa, non-stop zove Tijanu i priča joj da pazi s kim se nalazi i gde se kreće. Zamislite da saznate da su vam detetu zapalili auto usred noći - kaže nam izvor.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading