NISKO, BEDNO I SRAMOTNO! Britanski spin i ŽESTOK UDARAC po Novaku: Đoković živi u PENTHAUSU, a skromni Alkaraz sa MAMOM I TATOM!

Autor:

Sport

17.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov bezobrazluk nema granicu.

NISKO, BEDNO I SRAMOTNO! Britanski spin i ŽESTOK UDARAC po Novaku: Đoković živi u PENTHAUSU, a skromni Alkaraz sa MAMOM I TATOM!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Tokom čitavog turnira Nole je dominirao na terenu, ali je ulazio u sukobe sa publikom, što su britanski mediji dočekali da ga razapnu po ko zna koji put.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Poslednji u nizu bahatih i bezobraznih spinova došao je iz kuhinje tabloida "The Sun" koji je u tekstu sa naslovom "Đokovićev životni stil upoređen sa Alkarazovim! Penthaus u Majamiju protiv porodičnog biznisa sa kebabima" izneo niz nestvarnih kritika na račun srpskog tenisera.

Alkaraz ima samo 20 godina i zaradio je nešto više od 20 miliona evra. Međutim, i dalje ne želi da se odvoji od svoje porodice. On će se posle Vimbldona vratiti kod mame, tate i braće u stan od 200.000 evra, koji se nalazi na prvom spratu, iznad kioska sa brzom hranom, gde se prodaju kebab i pica, u El Palmaru, blizu Mursije. U budućnosti cela porodica planira da se preseli na veliko imanje. Teniser je već kupio zemljište na kojem je planirana izgradnja dve kuće - stoji u tekstu tabloida "The Sun".

Zaista, sramno, nisko i gnusno! Ali, šta smo drugo od Britanaca i mogli da očekujemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Vasa R. Mitrović

17.07.2023 15:00

Našeg Noleta možeš uporediti jedino sa nekim kraljem. Naprimer kraljem Edvardom. Alkaraz je sjajan.

Gaga

17.07.2023 15:59

Ipak je Novak jedan jedini najbolji o najboljih živeo nam Nole,briga te šta pričaju,samo napred u nove pobede

perica

18.07.2023 13:49

Kad se oženi živeće i on u tako nekoj kući. Sada mu ne treba jer nema vremena da je sam održava. Osim toga Đokoviću nije to palo sa neba.