POGLED KOJI "STRELJA"! Novak ušao u svađu sa sudijom! Publika ZVIŽDALA Đokoviću, ovo je bila njegova REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza.

POGLED KOJI "STRELJA"! Novak ušao u svađu sa sudijom! Publika ZVIŽDALA Đokoviću, ovo je bila njegova REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Sudije na Vimbldonu nemaju milosti prema Novaku Đokoviću. To svedoči i poslednja scena iz finalnog okršaja srpskog asa protiv Karlosa Alkaraza iz Španije.

Naime, najbolji teniser ikada je ušao u žestoku raspravu sa Fergusom Marfijem, arbitrom u stolici, na finalu najprestižnijeg grend slema u Londonu.

Opet je povod za to bila priprema za servis Noleta, zbog čega je Irac već bio kaznio drugog igrača ATP liste tokom taj-brejka u drugom setu.

Ferguson Marfi je, međutim, ponovo izrekao upozorenje Đokoviću tokom najdužeg gema na meču, pa je Novak odlučio da reši spor i pokušao Ircu da objasni da prebrzo stiska štopericu koja meri vreme koje je predviđeno za pripremu servisa.

Tada se publika u Londonu sramno ponela i sa tribina počela da zviždi i buče srpskom teniseru, zbog čega je Novak sa besom grimasom na licu gledao ka njima i čekao da se smire, da bi potom nastavio da se ubeđuje sa sudijom.

Srbin je na kraju rekao da ne može da se pali štoperica odmah, dok on još ide da uzme peškir da bi se obrisao, nego da sačeka da preuzme lopticu da krene ka servis liniji.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading