BRUTALNO! Novak je ZLIKOVAC, a Rodžera i Rafu svi PODRŽAVAJU! Đokovićevi kritičari ovo MORAJU DA ČUJU!

Autor:

Sport

14.07.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Azarenka iznela je svoj stav.

BRUTALNO! Novak je ZLIKOVAC, a Rodžera i Rafu svi PODRŽAVAJU! Đokovićevi kritičari ovo MORAJU DA ČUJU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde su mu ostala još dva koraka da ispiše istoriju.

Nole je brutalnom igrom stigao do polufinala Vimbldona gde će se u petak od 14.30 sastati sa Italijanom Janikom Sinerom.

Ima priliku Đoković da stigne do osmog trofeja u Londonu i 24. grend slem pehara u karijeri i da na taj način svima dokaže da je najbolji ikada.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

I pored toga što već godinama dominira svetskim tenisom, Đoković je u podređenom položaju u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Te teme se dotakla i nekadašnja prva teniserka planete, Beloruskinja Viktorija Azarenka.

Osećam da Đoković ne dobija dovoljno zasluga, ne onoliko koliko zaslužuje. Rodžer je elegantan, ima neverovatan talenat, verovatno je najtalentovaniji od sve trojice. Rafa je borac punog srca. Novakov um? Nikada nisam tako nešto videla ni kod jednog sportiste - istakla je Azarenka, pa dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Suočava se sa mnogim kritikama, da, neke stvari sam izazove, ali mora da se poštuje njegov stav. Ne odustaje od onoga u šta veruje. Vidi se taj uticaj Istočne Evrope. Karakter, pričaju da je zlikovac, ali ja mogu da ga razumem. Postoje dvostruki aršini za neke. Za njega, da održi taj dobar imidž morao bi da radi mnogo više od Rafe i Rodžera. Tako je u mojim očima, Nadal i Federer, kao da ne mogu da urade ništa loše, sve što oni urade je podržano, dok za Novak deluje kao da se konstantno penje uzbrdo.

Za kraj, ona je navela i da sada veruje da je Đoković drugačiji nego nekada.

Osećam da, kada je bio mlađi, da je hteo da bude više voljen. Sada je prestao da razmišlja o tome, nije ga više briga za to. Nešto se promenilo. Deluje da se promenilo to što je Novak shvatio da šta god da kaže i uradi da će biti protumačeno na neki drugi način, razmišlja samo o tenisu i na terenu im dokazuje ko je stvarno najbolji - zaključila je ona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Podsetimo, ako savlada Janika Sinera u polufinalu Vimbldona, u borbi za trofej Novaka će čekati bolji iz duela Karlos Alkaraz - Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading