NOVI PROBLEM ZA ĐOKOVIĆA: Novakovi HEJTERI u ekstazi, Srbin KIKSNUO na Vimbldonu!

Autor:

Sport

11.07.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bombarder" iz Vroclava mu je došao glave.

NOVI PROBLEM ZA ĐOKOVIĆA: Novakovi HEJTERI u ekstazi, Srbin KIKSNUO na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je u meču četvrtog kola savladao Poljaka Huberta Hurkača rezultatom 3:1.

Imao je Nole 2:0, ali je meč prekinut u nedelju zbog policijskog časa, a kada je nastavljen u ponedeljak, "bombarder" iz Vroclava se vratio u meč, osvojivši treći set. Ipak, Novak je uspeo da u četvrtom setu konačno napravi brejk, prvi u meču, i da na kraju stigne do 32. pobede u nizu na Vimbldonu.

Ipak, izgubljenim setom protiv Hurkača, Đoković je ostao bez prilike da po prvi put u svojoj karijeri osvoji neki grend slem turnir bez izgubljenog seta. Naime, iako je trofej na četiri najprestižnija turnira podigao čak 23 puta, nijednom to nije uradio, a da mu neki od rivala nije otkinuo makar jedan set.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Za razliku od njega, Rafael Nadal i Rodžer Federer su to uspeli da učine u svojoj karijeri. Švajcarac je 2007. godine osvojio Australijan open, a da je sve mečeve dobio sa 3:0, a isti učinak je Rafa imao na Rolan Garosu, i to čak tri puta - 2007, 2010. i 2017. godine.

Jasno je da je Đoković konstatno pod lupom Zapadnih medija, koji se trude da mu u svemu nalaze manu, a da u istom trenutku istaknu veličinu dva preostala člana "velike trojke". Postavlja se pitanje - hoće li Novakovi hejteri početi i ovaj argument da uvlače u GOAT priču, iako je sada svima jasno da je Srbin najbolji u istoriji tenisa? To ostaje da se vidi.

Do tada, Novaka čeka četvrtfinale Vimbldona, a rival će mu biti Andrej Rubljov, u meču koji će početi u utorak, oko 16 časova, na Centralnom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading